Psycholoog Maasduinen

Praktijk Suzan Slingenbergh in Gennep

bg

Agrarische coaching en ondernemersbegeleiding

Vanuit mijn agrarische achtergrond heb ik veel kennis en ervaring op het gebied van het agrarisch ondernemerschap. De continu veranderende regelgeving, de druk vanuit de maatschappij, banken die zich terugtrekken, de afhankelijkheid van afnemers en leveranciers en de (dis)balans tussen werk en prive zijn een aantal factoren die het psychisch welbevinden van jou als agrarisch ondernemer kunnen ondermijnen en die je belemmeren in wie je bent en wat je wil. Dit kan zelfs zo belemmerend zijn dat het je bedrijfsvoering negatief beïnvloedt, waardoor je, met je jezelf en je bedrijf, in een neerwaartse spiraal terecht kunt komen.

Doordat het werk op je boerderij nooit af is en je vaak thuis aan het werk bent overzie je soms je eigen situatie niet meer. In dat geval kan het helpen om samen met mij van een afstandje te kijken naar jouw situatie, jouw wensen, jouw drijfveren en jouw mogelijkheden waardoor je weer in staat bent adequate stappen te nemen die jou als persoon en daarmee jouw bedrijfsvoering en balans tussen werk en prive, ten goede zullen komen.

Zet de stap naar groei

Wil je graag ondersteuning bij het agrarische ondernemen of bij het behalen van andersoortige zakelijke doelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op voor vragen over mijn begeleiding. Je bent van harte welkom.

Kom op korte termijn langs voor een afspraak

Suzan Slingenbergh

Therapeut Suzan Slingenbergh in de Maasduinen en Gennep
  • Geregistreerd therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Ervaringen van anderen