Psycholoog Maasduinen

Praktijk Suzan Slingenbergh in Gennep

bg

Coaching bij zorgen rondom zwangerschap en kinderen

Je bent zwanger en iedereen om je heen is blij voor je en enthousiast. Het kan zijn dat jijzelf ook helemaal op een roze wolk leeft, maar voor sommigen is de zwangerschap een tijd van twijfel, onzekerheid en angst. Kan ik wel goed voor de baby zorgen? Kan ik het financieel wel dragen? Wat als er iets misgaat tijdens de zwangerschap? Kan ik de bevalling wel aan? Allemaal angsten die het haast onmogelijk maken om te genieten van de bijzondere tijd dat de baby in jouw buik groeit.

Ook wanneer de baby geboren is kan het zijn dat je die roze wolk niet (meer) ervaart. Slapeloze nachten, het gemis van je vrijheid om even vlug een boodschap te doen of naar een vriendin te gaan, gehuil van de baby die je maar niet getroost krijgt, goedbedoelde adviezen en tips van anderen waar je niks mee kunt en daarmee het gevoel je continu te moeten verdedigen en verantwoorden over hoe jij voor je kindje zorgt. Allemaal factoren die maken dat je je enorm gespannen, geïrriteerd en onzeker kunt voelen.

Wanneer de kinderen wat groter zijn kom je soms ook voor obstakels te staan. Je kind vertoont opeens gedrag waar jij helemaal niet achter staat. Je bent vaak boos op je kind, raakt verstrikt in discussies en ruzies en elke dag kost je meer energie dan de vorige.

Ben je op zoek naar harmonie in je gezin, wil je je (weer) gelukkig voelen en energie terugvinden. Jezelf herontdekken in je (nieuwe) rol als ouder en ontdekken hoe je deze rol naar tevredenheid vervult? Aarzel dan niet langer en gun jezelf de handvaten die je kunnen helpen om in verbinding te komen met je kind, je gezin én met jezelf.

Ik ondersteun je graag

Mocht je het gevoel hebben dat het je goed zou doen om op dit vlak wat ondersteuning van een betrokken professional te krijgen, neem dan gerust contact met mij op voor vragen of voor het maken van een eerste afspraak. Je bent van harte welkom.

Therapeut Suzan Slingenbergh in de Maasduinen en Gennep

Suzan Slingenbergh

  • Geregistreerd therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een eerste afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen