Psycholoog Maasduinen

Praktijk Suzan Slingenbergh in Gennep

bg

Stimuleren van persoonlijke ontwikkeling

Heb je het idee dat je op de automatische piloot leeft maar eigenlijk niet de juiste koers gaat? Doe je mogelijk al heel lang wat er van jou verwacht wordt? Ben je in een soort sleur terecht gekomen? Voelen de keuzes die je maakt niet altijd even goed, alsof ze niet echt van jou zijn? Of heb je het gevoel dat er meer uit het leven te halen is dan je nu doet, maar weet je niet goed hoe? In al deze, en nog vele andere, gevallen is er behoefte aan persoonlijke ontwikkeling. Je leeft je leven nu zoals je het gewend bent, zoals het goed en vaak gemakkelijk gaat, maar het levert je geen of onvoldoende voldoening op.

Doordat je al zolang op deze manier in hetzelfde systeem leeft kan het moeilijk zijn om te bepalen hoe je die voldoening dan wel kunt vinden. Ik help je graag om te ontdekken wat JIJ belangrijk vindt, waar JIJ blij van wordt en waar JIJ energie van krijgt. Vervolgens kunnen we samen gaan kijken hoe JIJ meer uit JOUW leven kunt halen.

Persoonlijke ontwikkeling hoeft niet gepaard te gaan met grootse veranderingen, dure opleidingen of complete make-overs. Het kan ook betekenen dat je je assertiever op wilt (leren) stellen of je eigen behoeften (opnieuw) in kaart wilt brengen. Wat het voor jou ook inhoudt, ik help je graag om dit te ontdekken.

Samen werken aan groei

Wil je graag aan jezelf werken met daarbij de ondersteuning van een betrokken therapeut en coach als stimulans? Neem dan gerust contact met mij op voor vragen of voor het maken van een eerste afspraak.

Therapeut Suzan Slingenbergh in de Maasduinen en Gennep

Suzan Slingenbergh

  • Geregistreerd therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een eerste afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen