Psycholoog Maasduinen

Praktijk Suzan Slingenbergh in Gennep

bg

Therapie bij somberheid en depressie

Wanneer we ons vaak somber of neerslachtig voelen ervaren we een verminderd levensgeluk. Nu is het leven voor niemand altijd even leuk, soms worden er rake klappen uitgedeeld, soms gebeurt er weinig en maakt dat ons somber en soms weten we niet waarom we ons somber voelen. Wat het ook is, het staat je levensgeluk in de weg, iets waar we allemaal recht op hebben en wat het leven mooi maakt.

Sombere gevoelens gaan vaak gepaard met moeheid, weinig zin hebben om iets te ondernemen en soms geen redenen zien om wat dan ook te doen. Laat staan dat je het idee hebt dat je hier ooit nog af komt. Toch is het goed mogelijk om van die sombere gevoelens af te komen, om je weer happy te gaan voelen, te genieten van het leven. In veel gevallen helpt het wanneer je hier professionele hulp bij inschakelt. Op het moment dat je deze sombere gevoelens kreeg heeft je omgeving je wellicht namelijk al opgevangen, gesteund, opgevrolijkt, onder de arm genomen en van alles geprobeerd om je te helpen, maar het bleek niet datgene wat jij nodig had. Ook je omgeving heeft last van je somberheid en kan zich machteloos en moe voelen. Daardoor kun jij je tot last voelen of het gevoel krijgen dat ze je niet meer willen of kunnen helpen. Wil jij weer van het leven genieten en heb je de moed om hulp te vragen, neem dan contact met me op. Je bent meer dan welkom.

Samen aan de slag gaan?

Ervaar je klachten die met somberheid te maken hebben en zou je daar graag op korte termijn werk van maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op voor vragen of het maken van een eerste afspraak. Je bent van harte welkom.

Therapeut Suzan Slingenbergh in de Maasduinen en Gennep

Suzan Slingenbergh

  • Geregistreerd therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een eerste afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen