Psycholoog Maasduinen

Praktijk Suzan Slingenbergh in Gennep

bg

Therapeut Suzan Slingenbergh - Even voorstellen

psychosociaal therapeut Suzan Slingenbergh

Gedrag heeft me altijd geïnteresseerd. Als kind leerde ik veel over gedrag van dieren, maar ik heb me verder verdiept in het gedrag van onze eigen soort, de mens. Wat drijft ons? Leven wij net als dieren op instinct? Hoe komt het dat wij in staat zijn om complexe zaken te leren?

Ik heb geleerd hoe groot de invloed van onze gedachten is op ons gedrag, gevoel en ons welzijn en hoe we deze als het ware kunnen ‘besturen’. Dit stuur geef ik anderen ook graag in handen, zodat we allemaal zelf richting kunnen geven aan ons eigen leven.

Eerlijkheid, vertrouwen en humor zijn voor mij heel belangrijk. Dit zie je terug in mij als persoon, maar ook in mijn werkwijze.

In 2015 ben ik begonnen met de HBO-opleiding tot psychosociaal therapeut bij opleidingsinstituut Psychodidact te Waalwijk. Hier heb ik veel kennis opgedaan over ons brein, ontwikkeling en theoretische onderbouwing van praktische tools. Ik heb op professionele wijze geleerd hoe je kunt bijdragen aan de groei en ontwikkeling van anderen.

Ik vind het leuk en belangrijk om mezelf zowel persoonlijk als professioneel te blijven ontwikkelen. Ik volg daarom met regelmaat cursussen, trainingen of workshops en lees veel vakliteratuur.

Zelf ben ik een gelukkige moeder van twee kinderen en twee ‘zorgkinderen’. Ik hou van lezen, wandelen, hardlopen en survivallen en ga graag sportieve uitdagingen aan. Ik ben het liefst buiten in de natuur samen met mijn gezin en 2 honden.

In mijn praktijk ben je van harte welkom

Als je graag samen met mij aan de slag gaat, dan nodig ik je uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en ben bovendien in staat om op korte termijn een intake in te plannen. Dus wees welkom!

- Suzan

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een eerste afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen