Psycholoog Maasduinen

Praktijk Suzan Slingenbergh in Gennep

bg

Informatie over mijn tarief en vergoedingen

De tarieven voor therapie en coaching bij Psycholoog Maasduinen voor 2023 vind je hieronder. Je hebt voor mijn hulp geen verwijsbrief nodig van huisarts of specialist. Je kunt dus gewoon zelf een afspraak maken. Momenteel is er geen sprake van een wachtlijst, waardoor je op korte termijn terecht kunt.

Tarieven

Ik hanteer een tarief van € 80,- per gesprek van 60 minuten.

Verzekeraars en vergoedingen

Doordat ik ben aangesloten bij de NFG en het RBCZ is het mogelijk dat de behandeling (deels) vergoed wordt vanuit de aanvullende zorgverzekering onder de noemer alternatieve zorg. Afhankelijk van jouw zorgverzekering zal de behandeling geheel, deels of helemaal niet vergoed worden.

Via onderstaande link vind je een actueel overzicht van vergoedingsmogelijkheden:
NFG - Overzicht vergoedingen

Ook kunt u informeren bij uw gemeente naar vergoedingsmogelijkheden vanuit de WMO of PGB, of bij uw werkgever of uitkeringsinstantie.

Wijze van betaling

Betaling mag contant plaatsvinden of per bankoverschrijving. Je ontvangt na ieder gesprek een factuur. Wanneer je deze factuur indient bij je zorgverzekering ontvang je mogelijk een deel van de gemaakte kosten terug.

Duur traject

Het is vooraf onmogelijk te bepalen hoelang het traject zal duren, dit hangt af van de omvang van jouw klacht, je motivatie en mogelijkheden om aan je klacht te werken en je verwerkingstempo. Gemiddeld zie ik mensen 6 tot 8 keer, dit is slechts een gemiddelde. We bekijken samen wat voor jou passend is.

Ben je verhinderd of wil je een afspraak afzeggen?

Het is uiteraard geen probleem wanneer je onverhoopt een afspraak af moet zeggen. Doe dit echter wel 48 uur van tevoren zodat ik nog iemand anders in kan plannen. Doe je dit niet dan ben ik helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Therapeut Suzan Slingenbergh in de Maasduinen en Gennep

Suzan Slingenbergh

  • Geregistreerd therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een eerste afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen