Psycholoog Maasduinen

Praktijk Suzan Slingenbergh in Gennep

bg

Met welke klachten kun je bij mij terecht?

Voor sommige mensen is het heel duidelijk met welke klacht ze rondlopen, maar voor sommigen is het dat helemaal niet. Ze lijken hun hele leven op de rit te hebben, maar voelen zich toch niet gelukkig, wat ook de nodige verwarring met zich mee kan brengen.

Wat je vraag of klacht ook is, je hebt er last van en dat levert stress op. Een beetje stress is niet erg, maar wanneer de stress aanhoudt kan dat uitmonden in diverse lichamelijke en geestelijke klachten als; vermoeidheid, rusteloosheid, slapeloosheid, onverklaarbare pijn(tjes), somberheid, lusteloosheid, spanning, stemmingswisselingen, concentratieproblemen etc. Met dit soort klachten is het vaak moeilijk om goed te blijven functioneren en dat heeft weer een negatieve invloed op jouw gedachten, gevoel en je handelen. Als je weet dat stress heel goed te behandelen is, zal je het met me eens zijn dat het zonde is om hier langer mee rond te blijven lopen.

Het maakt dus niet uit wat jouw exacte hulpvraag is, je bent hoe dan ook van harte welkom om samen met mij duidelijkheid te scheppen in je situatie en te werken aan verandering. Ik kijk nergens van op, vind niets raar en ben discreet. Dat maakt dat je bij mij alles kunt zeggen en je je nergens voor hoeft te schamen of bang voor hoeft te zijn. Herken jij jezelf in (één van) bovengenoemde klachten of heb je behoefte aan persoonlijke ontwikkeling dan help ik je daar graag bij. Ook wanneer je een klacht of vraag van totaal andere aard hebt, laat het me weten! Ik luister naar je en kijk samen met jou wat de mogelijkheden zijn om weer zelfstandig door te kunnen.


Enkele veelvoorkomende thema's:

Mocht je toch graag meer lezen over een bepaald onderwerp, dan kan je via onderstaand links de desbetreffende pagina's bezoeken waarin ik wat dieper op enkele van deze thema's in ga.

Mocht jouw specifieke hulpvraag hier niet genoemd staan, kan je natuurlijk altijd even contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ik vertel je graag wat ik voor je kan betekenen.

Therapeut Suzan Slingenbergh in de Maasduinen en Gennep

Suzan Slingenbergh

  • Geregistreerd therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een eerste afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen